2012. május 1., kedd

Majális terv ON

Az ismerkedő estet követően őrült sebességű tervezgetésbe kezdtünk. Nem volt sok időnk gondolkodni, mert kampós akármikor lecsaphatott volna ránk. Szerencsére mindenki buksija teli volt tervekkel. És ami még jobb volt, éppen egy ünnep lábán álltunk. Tisztában voltunk vele, hogy a május 1.-i ünnepség kapóra jöhet nekünk. Kapóra is jött, nem is kicsit..


Félkarú barátunk továbbra is elég rejtélyesen viselkedett, de teli volt jobbnál-jobb gyilkos ötletekkel. Tény, hogy a legszadistább tervei neki voltak, de nekem bejöttek nagyon is. Ő teljes mértékben együttérzett velem, öljük meg, az hogy mi módon teljesen mindegy. Meda és Justas szintén elég kemény dolgokat talált ki, és ezeken is elgondolkodtunk.


Végül a majális terv mellett döntöttünk. A terv szerint kimegyünk a rendezvényre, mindenki elmegy amerre lát. Majd szépen beleolvadunk a tömegbe, nagyon alaposan szemügyre vesszük az embereket, majd ha valami gyanúsat észlelünk értesítjük egymást. Megpróbáljuk a hidat és a stadion körüli parkot elkerülni, ugyanis ott könnyen elveszíthetjük egymást, mert nincs térerő. Miután értesítjük egymást próbálok minél feltűnőbben viselkedni, és szépen lassan elindulok a hídhoz. Miután odaérek lesétálok a híd alá mintha a vizet akarnám bámulni, és várok. Ha minden jól megy kampós megtámad, de Meda, Justas és Danny előjönnek valahonnan és elintézik. Mire ez megvan Jax és a rendőrség odaérnek hozzánk. 


Elég kétségbeejtő terv, de nincs sok esélyünk. Nem hibázhatunk, ronthatunk el semmit. Nagyon remélem így fog minden zajlani, bár erős kétségeim vannak ezzel kapcsolatban. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése