2012. május 26., szombat

Helyzetjelentés

Nos, jelenleg  egy hónapos fekvésre lettem ítélve, amit elég nehezen viselek. Mindenképp tenni akarok valamit, hogy előre haladjon az ügy. Nem akarok egy lyukban meghalni. Nem akarom, hogy kampós végezzen valamelyikőnkkel amikor nem vagyok ott. Nem akarom, hogy eljöjjön ide, és itt öljön meg fektemben. Szóval, rengeteg mindent nem akarok, sőt tulajdonképpen csak végre felkelni akarok. De azt nagyon mostmár. Semmit nem utálok jobban annál, hogy nem engedne mozogni, gondolkodni, rohangálni és cselekedni.


De ebbe bele kellett törődnöm, ugyanis felköltöztünk a hegyekbe. Okszána egy erőteljes, sportos és vad vezetési bravúrt produkálva egy óra alatt a Keresztek hegye közelébe jutott velünk. Majd az erdőben (hol máshol?!) kerestek egy jó kis barlangot, melybe becipeltek. Utána még pár fordulattal a házunkból elhoztak fontos eszközöket. Természetesen másodjára már másik járművel érkeztek. Nem vagyunk hülyék, még mielőtt az emberek azt kezdik hinni. 


Sajnos még Jakub és a többiek nincsenek velünk, de remélhetőleg hamarosan megérkeznek. Nagyon bízom benne, hogy nem vádolják őket semmivel, mert nem hiszem, hogy képesek leszünk még egy ekkora erőfeszítést igénylő szöktetésben részt venni. Ráadásul Okszána lelepleződött, többé nincs helye a rendőrök között, sőt ha valahol látják, azonnal le is csukják majd. Ebből kell építkeznie a bandának. Persze Danny folyton ott van mellettem és vidít, de ez lassan mit sem ér. Jax is pokoli rossz állapotban van, Medáról és Justasról pedig mit sem tudunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése