2011. december 31., szombat

A meghívás

Szerencsére a kétségbeesésünk nem tartott sokáig. Tegnap Jakub a kezünkbe nyomott három borítékot majd eltűnt. Furcsának éreztük titkolódzását, de nem bírtuk sokáig visszafogni magunkat, kinyitottuk a borítékokat. Hát óriási meglepetés volt benne. Meghívót kaptunk a szilveszteri partyjára. Mindenre felkészültünk, de erre nem. Az állunk a földet érte csodálkozásunkban, alig tudtunk magunkhoz térni. Nem voltam róla meggyőződve teljesen, hogy jó ötlet lenne elmenni, de tény hogy egyből jobb kedvünk lett és fel lettünk tüzelve.

Kis érvelés után úgy döntöttünk természetesen elmegyünk, de előtte az uszodában kicsit rendbeszedjük magunkat. Végül is kijár nekünk ez az egy nap, hogy jól érezzük magunkat. Viszont először fog előfordulni, hogy a szállásunkat teljesen magára hagyjuk, nem fog ott őrködni senki, csak az erdő. Azzal nyugtatjuk magunkat, hogy nem jár arra senki, de ez üres duma, többször is fedeztünk fel nyomokat arrafelé, de máig nem jöttünk rá hogy honnan származnak. 

Utána jött szóba hogy mit vigyünk magunkkal. Egy kis kaját csak illene vennünk a boltban, csakhogy szinte semmink sincs.. Ez dühítő volt, de azért egy chips beleférhet. Remélhetőleg az istenek is velünk vannak és a mai nap nem zaklat senki váratlan látogató minket. Majd beszámolok a buliról meg hogy hogyan oldottuk meg az iratok elrejtését, de csak később. Addig is BUÉK mindenkinek! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése