2012. december 27., csütörtök

Túlélők karácsonya

A karácsonyt meglehetősen pesszimistán vártam. A tavalyi ünnepekből kiindulva nem is csoda. Egy éve ezen a héten veszítettem el a két unokatesómat, Adriant és Nicket. Viszont az idén valahogy eddig még nem történt semmi borzasztó dolog. Eddig.

Az iskolai botrányunkon Oxána egyáltalán nem borult ki. Sőt, azt csodálta, hogy volt annyi önuralmunk, hogy nem nyírtuk ki azonnal. Szerinte nyugodtan megtehettük volna. Ezt az ügyet ennyivel le is tudtuk. Beszélgettünk este egy hatalmasat, kialudtuk magunkat, következő nap elmentünk úszni és el is felejtettünk mindent.

A szentestét négyesben töltöttük, Oxána, Rick, Jakub és én. Oxy főzött valami halféleséget, de a vége az lett, hogy rendeltünk egy csomó pizzát. Valószínű, hogy a rendőrnő a konyhán kívül mindenhol helyt áll. Utána pedig film estét tartottunk. Megnéztünk vagy nyolc filmet egyhuzamban, egy kis horror, vígjáték, fantasy alapon haladva. Reggelre totál kimerülten feküdtünk le és aludtunk vagy délután fél négyig. Számunkra ez volt a nagy ünneplés. Nem zavart minket, senkit, elfelejthettünk minden gondot, és együtt is voltunk.

Karácsony másnapján áthívtuk Greget, Thomast és Dányi's Sont is. Közös erővel sikerült főznünk valamit, ami leginkább csirkepörköltre hasonlított. Az ünnepi ebéd után meg társas játékokkal játszottunk. Előkerült az activity, ki nevet a végén, a póker készlet és még hasonló játékok. Úgy beindultunk, hogy totális sokként ért minket az információ, hogy már este tíz van. Így abbahagytuk a játszadozást. Fantasztikus délután volt. Egyetlen negatív szó nem hagyta el a szánkat, majd kipukkadtunk a nevetéstől és látszott rajtunk, hogy egy igazi nagy csapat vagyunk. 

Ezen felbuzdulva elhatároztuk, hogy szilveszterkor elmegyünk bulizni. Kicsit vonakodtam az ötlettől, mert a tavalyi buli egyáltalán nem úgy sült el, ahogy azt terveztem, de végül meggyőztek. Az, hogy hányan megyünk még nem végleges, de annyi biztos, hogy Rick, Oxána, Jakub, Greg és én megyünk. Azt meg csak remélni tudom, hogy semmi rossz sem fog történni velünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése