2012. szeptember 6., csütörtök

Tervezgetés

A második Stockholmi akciónkból sikeresen hazaértünk. Ennyire sikeres nyomozása még egyszer sem volt csapatunknak. nem is halt, sőt nem is sérült meg senki közülünk. Viszont mivel Hakänt is megölte Kampós, így már egyedül én maradtam neki. Tehát tény és való, hogy innentől kezdve csak rám vadászik.

Szóval ki kell eszelnünk valamit, ami megvéd. Elsősorban sajnos engem. Mivel, ha én meghalok, részünkről mindennek vége lesz, Kampós eléri célját.  Ezt nem hagyhatjuk, meg kell őt akadályoznunk. De hogyan? Azt sem tudjuk, hogy hová menekült, mit fog tenni, hol akar rám lecsapni.

Viszont akárhogy is lép, nekünk fel kell készülnünk rá, nem szabad hagynunk, hogy meglepetést okozzon. Szerencsére Shöle nagyon kreatív ötleteket ad nekünk régi bűntényekből merítve. Oxána, Jax, Danny, Justas és Meda szintén elég rendesen agyalnak. Viszont mi valahogy Jasonnel, Jakubbal és Jaceszel még nem tudtunk kinyögni semmi használható ötletet. De nem kell kétségbe esni, majd idővel csak eszünkbe jut valamit.

Másrészt megnéztem a lementett adatokat és szerencsére a nevek közül több mint a fele él még, csak mint lehetséges áldozat szerepel a listán. Viszont voltak akikkel már végzett, ráadásul volt akivel több mint egy évtizede. És a halottak között ott voltak Adrianék is. A többi emberről semmit sem tudok, a még élőkről sem, de nem is akarok. Eszemben sincs felvenni velük a kapcsolatot, mivel ha sikeresen elintézzük Kampós, már úgysem tudnák meg, hogy utánam valakit szintén meg akart volna ölni.

Ehhez viszont el kell intézni azt a dögöt. Remélem, ugyanilyen simán fog menni, mint ez a Stockholmi akciónk. Viszont ezt a lépést jól meg kell terveznünk....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése