2012. augusztus 14., kedd

A kirunai semmi, avagy két hely kipipálva

Sajnos a mai napig nem tudtam beszámolni csapatunk másik felének kalandozásáról, mert a gyönyörűséges svéd időjárásnak köszönhetően pár napra megszűnt létezni az internetkapcsolat országszerte. Ezalatt az idő alatt teljes részletességgel elmeséltük egymásnak a velünk történteket, és kielemeztük a papírost is. 

Azt azonnal megállapíthattuk, hogy Kampós valaha aktívan lakta a Stjön barlangot.  Akár hónapokig is élhetett ott. És mindenképp ebben az évben kellett ott járnia, mivel Ryan és Adrian jan. 1-én haltak meg. Hakän és én viszont most is élünk, így a lapot elvesztette valamikor, mivel egy hónapja valószínű már kipipált volna. Az érkezésünk után pár nappal azért felhívtam Hakänt, hogy mi a helyzet vele, szerencsére jól van és nem is érzi azt, hogy követnék. 

Viszont a Kirunában szemmel láthatóan semmit nem csinált Kampós. A többiek azt mesélték, hogy egyszerűen nem volt ott semmi. Háromszor körbejártak mindent, de még csak egy mini morzsát sem találtak. Kár a gőzért, viszont legalább nem sebesült meg senki. És két helyet már kizárhatunk.

Úgy jó fél órája kisorsoltuk a következő két helyszínt is. Jakub a Strorstjöl tavat húzta, így Jasonék mennek majd Stockholmba. Viszont elég messze lakunk, mindkét helyszíntől, szóval erre a kiruccanásra alaposan rá kell készülnünk. Valószínűleg három-négy nap múlva megyünk, ha az idő is engedi. Addig szusszanunk egy nagyot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése