2011. november 19., szombat

Első lépés kipipálva!

A hétre tervezett találkám Adriannal meghiúsult, el kellett pár dolgot intéznem a szeretett osztályomnak. Nem bánom, egy alkalmat kihagyhatok egy hónapban. Viszont jövő héten duplán fogok pótolni.

Adrian sok sok kitartó, kemény munka árán szerzett egy magánrepülőgépet nekünk Litvániába.  Egy Lidunuva Anastazia nevű litván nő elvisz minket a szállítmánya mellett. Elég simán fog menni a felszállás, mert a gép Debrecenből indul, így nem is kell olyan sokat utaznom. Sokkal nagyobb gond lesz ha a hiányom feltűnik valakinek, bár emiatt szerintem nem kell sokat aggódnom. Sokat kellett gondolkodnom azon, hogy mi lesz, ha elkezdenek minket keresni, de úgy határoztam magamban hogy olyat nem játszunk, hogy egy kis adatot innen, egy kicsit onnan.... Haza csak akkor fogok térni, ha elintézek mindent, megoldom a rejtélyt, a gyilkosom lecsukatom. Csak akkor lesz értelme visszajönni ha biztonságban érzem majd magam. Így viszont elképzelhető az is hogy kihagyok pár hónapot vagy évet az iskolából, de hidegen hagy. Remélhetőleg elfelejt mindenki mire visszatérek, és nem fognak rám emlékezni még a barátaim sem. 

Előreláthatólag December első hetében indulunk, viszont nem lesz elég téli ruhákat vinni. Viszek nyári cuccokat is, összes pénzem ami van, minden fontosabb cuccot és igyekszem nem nyomot hagyni magam után otthon. Miután leszállunk Litvániában, még nem tudom melyik városban, de az első az lesz hogy keresek Adriannal egy állandó lakhelyt. Szükség lesz egy bázisra, remélhetőleg találunk egy jó helyet lehetőleg valahol vízközelben, mert hát Ivanovics tengerész volt. Ha ez mind sikerül, akkor már a többi csak a szerencsén fog múlni.

Azon még mindig komolyan gondolkodom, hogy azért valami búcsúlevelet kéne írnom a barátaimnak hogy talán még látnak élve, de nem vagyok benne biztos hogy szívesen látnának ezek után, így lehet jobb ha eltűnök innen örökre és vissza sem térek erre a helyre soha. De ez még a jövő zenéje, addig 1000 féle dolog történhet velem, az hogy melyik valósul meg fogalmam sincs. Csak sok szerencsét tudok magamnak kívánni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése